Salmelan frisbeegolf-rata

Uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata on pelikunnossa

Break Sokos Hotel Vuokatti DiscGolfPark on pelikunnossa.

Uudelle 18-väyläiselle frisbeegolfradalle pääsee nyt pelaamaan Vuokatissa. Break Sokos Hotel Vuokatti DiscGolfPark lähtee nimensä mukaisesti Vuokatin Sokos hotellilta ja rata kulkee läheisellä mäntymetsä kankaalla. Rata on luokitukseltaan AA1, joten uusi rata on haastava ja kokonaispituus yhteensä 1964 metriä, jonka arvioitu peliaika 120-180min. Rata kulkee metsässä, jossa on paikoin jyrkkiä nousuja.

Uuden radan rata-/infotaulu ja väylätaulut eivät ole vielä valitettavasti saapuneet, mutta pelaaminen onnistuu kyllä väliaikaisilla opasteilla. Lisäksi voit käydä katsomassa ja lataamassa ratakartan itsellesi Sotkamo.fi -verkkosivuilta.

Uusi frisbeegolfrata on mahdollistettu yhteistyöllä👍

Break Sokos Hotel Vuokatti on ollut mukana kumppanina hankkeen toteutumisessa ja toisena tärkeänä kumppanina varsinaisessa rakentamisessa ovat olleet paikalliset lajin harrastajat. Harrastajat ovat talkoilla rakentaneet, yhdessä kunnan työntekijöiden, kanssa väyliä pelikuntoon. Radan ylläpidosta vastaa jatkossa Sotkamon kunnan liikunta- ja puistoalueet.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Toimenpidetyöpaja Sotkamon kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmassa 30.10.

Miten kävellen ja pyöräillen liikkumisesta saataisiin sujuvampaa ja ympäristöstä houkuttelevampaa? Mitkä ovat mielestäsi t…

Reflektor Sotkamo kutsuu jälleen Sotkamon Hiukkaan 17.-20.10.2024

Reflektor Sotkamo on pääsymaksuton ja kaikille avoin valo-, video- ja äänitaidefestivaali. Torstaista sunnuntaihin 17.-20….

Uusi kulkureitti kunnan avantouintipaikalle valmistelussa

Sotkamon kunnan avantouintipaikka on ollut erityisen suosittu talviuinnin harrastajien keskuudessa. Kunta on aktiivisesti …

Hiukan kodan aukioloajat syyslomaviikoilla 42 & 43

Hiukan kota on poikkeuksellisesti kaikille avoinna päiväaikaan syyslomaviikoilla.