Hiukkarok järjestetään Hiukassa 19.-20.7.2024

Hiukkarok tekee paluun Hiukkaan 19.-20.7.2024

Ensimmäinen Hiukkarok järjestettiin Sotkamon Hiukan hiekkarannalla 35 vuotta sitten. Tänä vuonna Hiukkarok tekee paluun Hiukkaan 14 vuoden tauon jälkeen! Tapahtuma järjestetään Hiukan rannalla 19.-20.7.2024 klo 17-24.

Hiukkaan saapuvassa kaksipäiväisessä musiikkitapahtumassa on tapahtuman aiemman hengen mukaisesti esiintyjinä useita bändejä, joissa on sotkamolaislähtöisiä jäseniä. Lisäksi esiintyjinä nähdään kaksi ulkomaalaista bändiä, toinen saapuu Hiukkaan Virosta ja toinen Brasiliasta saakka. Tapahtuman järjestävät Sotkamon kunnan kulttuuri- ja nuorisotoimi.

Hiukkarokin ohjelma:

Perjantai 19.7.

Perjantaina esiintymässä ovat nuorten suosikki, moninkertainen Emma-ehdokas Jami Faltin ja sotkamolainen 12-vuotias räppäri Lumottu veri alias Aleksi Rimpiläinen. Sotkamolaista taustaa nähdään myös bändeissä Pyrate, Irmeli o. sekä Levis.

Virosta esiintyjäksi saapuu Hot Kommunist ja Brasiliasta bändi nimeltä A.R.D.

Lauantai 20.7.

Lauantaina esiintymässä ovat suurta kulttisuosiota nauttivat Motelli Skronkle ja Terveet Kädet, X-Factor-voittaja Elias Hylen sekä Technicolour-kitaristi Tuomas ´Gary´ Keskisen luotsaama House of Eli.

Sotkamolaista taustaa nähdään bändeissä Jee Jee Superbändi, Smithers, Janne Katajan Hometalohelvetti sekä Simppa ja Neukut.

Osta liput tapahtumaan ennakkoon verkkokaupastamme. Lippuja on myynnissä myös tapahtumapaikalla, mikäli niitä riittää. Lippujen hinnat: pe 20 €, la 20 € ja pe-la 30 €. Tapahtuma on ikärajaton.

“Tervetuloa yli vuosikymmenen jälkeen nostalgisen Hiukkarokin pariin! Luvassa on sotkamolaislähtöisten muusikoiden ja bändien lisäksi musiikkia myös nuoremmalle väelle”, toivottaa kulttuurituottaja Marko Karvonen.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Soipa kieli -kaksoisooppera Sotkamon kirkossa 1.8.2024 klo 18

Kainuussa kajahtaa musiikin juhla, kun kunnianosoitus Ilmari Kiannolle, "Soipa kieli" -kaksoisooppera saa kantaesityksensä.

Piirpauke-yhtyeen konsertti Hiukan rannalla 18.7.2024

Maamme suosituimpiin instrumentaaliyhtyeisiin lukeutuva ja maailmalla laajasti menestynyt Piirpauke saapuu torstaina 18.7….

Perinteisissä Sotkamon kesälauantaissa luvassa monipuolista ohjelmaa

Sotkamon kesälauantai -tapahtumat järjestetään neljänä peräkkäisenä lauantaina alkaen 13.7.2024. Tapahtumat järjestetään H…

Neil Hardwick sai Huumorin legenda -palkinnon Sotkamon Huumorifestivaalilla

Sotkamon Huumorifestivaalilla jaettiin tänä vuonna Huumorin legenda -palkinto. Palkinnon sai legendaarinen käsikirjoittaja…