Hiukan stadionin alueen jääkenttä

Uusi luistelukenttä Hiukan stadionin alueelle

Toivottu luistelukenttä Hiukan stadionin alueella on nyt saatu valmiiksi. Tämä uusi liikuntapaikka Sotkamon keskustassa täydentää Hiukan harrastamisen talviurheilun valikoimaa ja tarjoaa kaikille uudenlaisen matalan kynnyksen luistelupaikan.

Tässä muutamia ohjeita alueen käyttäjille, joilla varmistetaan mukavat luisteluhetket kaikille.

  • Luistimet voi vaihtaa Hiukan huoltorakennuksen yhteydessä olevissa WC-tiloissa (muista käyttää teräsuojia) tai luistelualueen vieressä.
  • Luistelualue on tarkoitettu mukavaksi yhdessäolo- ja harrastuspaikaksi kaikenikäisille luistelijoille. Toivomme, että kaikki luistelijat huomioidaan. Kiekolla pelaaminen on kielletty tällä luistelukentällä, jotta stadionin alueen rakenteet eivät vaurioidu. Huomioithan, että alueella ei ole maaleja.
  • Hiukan huoltorakennuksen wc-tilat ovat luistelijoiden ja muiden alueella liikkuvien käytössä päivittäin klo 7-21. Pidetään tilat ja stadionin alue siisteinä. Mikäli ilkivaltaa tai muuta häiriötä ilmaantuu, joudumme poistamaan tilat käytöstä.
  • Pysäköintialue löytyy Hiukan välittömästä läheisyydestä. Myös stadion alueelle on mahdollista pysäköidä. Ruuhkaisina aikoina huolehditaan liikenneturvallisuudesta.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Sotekeskus 1 -hankkeen rakentaminen käynnistyy ja parkkialue poistuu käytöstä

Sotkamon kunnan rakennuttama ns. Sotekeskus 1 -hanke käynnistyy rakentamiseen liittyvillä valmistelutöillä viikon 31 alussa.

VOIMAANTULOKUULUTUS

MRL 200 § mukainen asemakaavan voimaantulosta ilmoittaminen

Sotkamon kunnalla varattavissa kaksi soutuvenettä

Sotkamon kunnalla on Eskonkadun päässä puistoalueen rannassa kaksi soutuvenettä, joita voi varata omaan käyttöönsä.

Kuurakadun ympäristön asemakaavan muutoksen hyväksyminen

MRA 94 § mukainen asemakaavan hyväksymistä koskevasta päätöksestä tiedottaminen